Kontrollë në Gjykatën themelore të Strugës, kërkohen gjurmë te Merkos në vendime gjyqësore

Lajme Maqedoni

Këshilli gjyqësor do të formojë komision, i cili në Gjykatën themelore të Strugës do të bëjë kontroll për verifikimin e pretendimeve të Departamentit të Shtetit dhe ambasadores amerikane, Anxhela Ageler, e cila dje njoftoi se kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko, është futur në listën e zezë të personave në SHBA për shkak të dyshimeve se ka ndërhyrë në procedura gjyqësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *