Ali Ahmeti do kerkojë dorheqjen e Merkos, përjashtimi nga partia shtrohet si imperativ

Lajme Rajoni Uncategorized

Funksionari I lartë I BDI-së, ministri Shaqiri njoftoi se do të ketë qëndrim nga partia, pas takimit të që do të bëhet.

Në ndërkohë, portal Lider,mk, duke iu referuar burimeve partiake ka shkruar se ditët në vijim pritet që të ketë takim mes liderit të BDI-së, Ali Ahmeti me ambasadorin apo zevendes ambasadorin amerikan në Shkup, Pas këtij takimi Ahmeti do të vendos nëse do të kërkojë dorëheqjen e Merkos dhe mbajtjen e zgjedhjeve të reja në Strugë. Dhe ai refuzon ekzistonë mundësia që ta përjsahtohet nga partia.

Sipas burimeve Brenda BDI-së, nëse Ahmeti kërkonë dorëheqjen e Merkos, atëherë aim und të vazhdojë mandatin si kryetarë jopartiak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *