Ramiz Merko në lsitën e zezë amerikane, i korruptuar, shfrytëzim fondesh dhe nderhyrrje në procese gjyqësore

Lajme Maqedoni

Departamenti Amerikan I Shtetit ka vendosur që kryetari I Strugës, Ramiza Merko, të shpallet person I padëshiruar për hyrrje në SHBA, për shkak të përfshirrjes në korrupcion.

Në deklaratën e zëdhënësit të Departamentit të Shtetit , Metju Miler thuhet se, Ramiz Merko, si kryetar komune ka kepërdorur fonde dhe është përfshirë në vendime gjyqësore dhe në procese tjera publike.

“Me këtë duam që te ju kujtojmë të gjitha institucioneve për detyrimin që kanë në luftën kundër korrupcionit”, thuhet në komunikatën e Departamentit Amerikan të Shtetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *