“Behtel dhe Enkës” u është paguar paradhënia për punët përgatitore rreth korridoreve 8 dhe 10d

Lajme Maqedoni

Kryeministri Dimtar Kovaçevski sot kumtoi se konsorciumit “Behtel dhe Enka” para një periudhe të caktuar i është paguar paradhënia për punët përgatitore rreth korridoreve 8 dhe 10d, por shuma e saktë, siç tha, mund të kërkohet në NP për rrugë shtetërore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *