Agron Hajredini fiton medalejne artë ne Lojërat Olimpike speciale ne Berlin

Lajme Maqedoni

Përfaqësuesi ynë, atleti nga Tetova Agron Hajredini, fitoi medaljen e artë 🏅 në Lojërat Speciale Olimpike Botërore në Berlin në disiplinën e kërcim. Urime atij dhe trajnerit Ifraim Luta për rezultatet e arritura deri më tani ben te ditur komunae Tetovës..
Hajredini përndryshe është i punësuar në Komunën e Tetoves dhe e falënderojmë që na ka prezantuar denjësisht në garat nderkombëtare.
Suksese edhe në disiplinat tjera informojne nga Komuna e Tetovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *