Zaev dhe Filipce, bashkë në shtëpinë e minsitrit Nikollovski

Lajme Maqedoni

Misnitra dhe ish ministra të LSDM-së, sërish I gjenë bashkë në ahengje dhe takime familjare të shoqëruar edhe ish kryeministri, Zoran zaev.

Ish ministri dhe kryeminsitri, shfaqen në shtëpinë e ministrit të Bujqësisë, Lupco Nikollovski në Kriva Pallank.
Zaev dhe Filipce duken të veshur me veshje sportive të së njëjtës firmë, ndërkohë minsitri Nikollovski I falënderon të dy për atë që kanë bërë për qytetin e Kriva Pallankës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *