Një nëndetëse e përdorur nga turistët për të parë anijen e fundosur Titanik është zhdukur

Bota Lajme

Është zhdukur një nëndetëse e përdorur nga turistët për të parë anijen e fundosur Titanik.

Një nëndetëse e përdorur nga turistët për të parë anijen e fundosur Titanik është zhdukur sot në Oqeanin Atlantik. Është nisur një mision për kërkim dhe shpëtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *