Mbi 750 nxënës janë regjistruar në klasë të parë

Lajme Maqedoni

Në komunën e Tetovës, gjegjësisht në 12 shkolla fillore për herë të parë në bankat shkollore do të ulen mbi 750 nxënës bën të ditur për “Pres Klub”, Nazmi Dauti përgjegjës i sektorit për arsim në Komunën e Tetovës. Por, thotë ai ky numër mund të rritet pasi një numër i konsiderueshëm i fëmijëve janë jashtë shtetit dhe mund të regjistrohen edhe në muajin shtator. Në krahasim me vitin e shkuar për momentin ka më pak nxënës dhe kjo si pasojë e lëvizjes që bëjnë familjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *