Autopsi për viktimat e lumit Lepencë, shkupjanit që shkaktoi incidentin i caktohet paraburgim

Lajme Maqedoni

Prikurori Publik nga Prokuroria Themelore Publike e Shkupit, që nga casti I ndodhjes së fatkeqësisë në rrugën e Bllaces, ku vetura BMV me targa të Kosovës ran ë lumen Lepenc që shkaktoi tre viktima, ka filluar ,bledhjen e provave.

Sipas Prokurorit, trupat e pajetë të tre shtetasve të Kosovës do ti nënshtrohen aitopsisë, ndërsa shkupjani 64 vjecarë që doli të parakalojë kolonën e veturave dhe që si pasojë solli incidentin I është caktuar masa e paraburgimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *