Rritet niveli i ujit në lumin Vardar, rekomandohet vëmendje na rrajonin e Tetovës dhe Gostivarit

Lajme Maqedoni

Qendra për menaxhim me krizainformon se ka marrë masa preventive pas njoftimeve nga enti hidrometeorologjik se niveli I lumenjëve në vend është rritur dhe duhet kujdes I shtuar gjatë lëvizjes përgjatë ture sepse pritet të ketë sërish rreshje të vërshueshme lokale të shiut.

Qendra për menaxhim me kriza njofton gjithashtu se për shkak të rritjes së nivelit të ujit në lumin Vardar janë të mundshme rrjedhje të ujit në rrajonin e Pollogut në rrajonin e Tetovës dhe Gostivarit dhe në vende të rjera kritike përgjatë rrjedhës së lumit Vardar.

Qendra për menaxhim me kriza njofton se pas informacioneve të rritjes së nivelit të ujit në shtratin e Kriva Rekës në Kriva Pallank, ekziston mundësia e rrënimir të urës në fshatin Pcinja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *