Niveli i ujit në lumenjtë e rrajonit të Tetovës nuk paraqet ndonjë rrezik për vërshime

Lajme Maqedoni

Nga Qendra për Menaxhim me Kriza në Tetovë, për Presklub.mk, thonë se niveli I ujit në lumenjtë e rrajonit të Tetovës deri më tani nuk paraqesin ndonjë rrezik për vërshime.

Ata thonë se monitorojnë situatën pas rreshjeve të fundit si dhe gjendjen e krijuar në rrajonete tjera të vendit, por deri më tani në këtë qendër nuk është raportuar për dëme eventuale nga rritja e nivelit të ujit në lumenjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *