Pendarovski sot në Forumin e Prespës

Lajme Maqedoni

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski do të marrë pjesë në Forumin e Prespës për dialog 2023 i cili mbahet në Strugë me temën “Familja e zgjeruar evropiane deri në vitin 2030: Misioni i (pa)mundur?”.

Siç është paralajmëruar, sot presidenti Pendarovski do të mbajë fjalim në sesionin “Paqja dhe demokracia kundrejt luftës dhe autokracisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *