Pas ankesave, Bocvarovski kërkonë nga komuna e Ohrit të mos pengojë punët për autostradën

Lajme Maqedoni

Ministri për transport dhe lidhje Bllagoja Bocvarovski pas inspektimit të sotëm të punëve në aotostradën Kërcovë – Ohër, kërkoi përkrahjen nga komuna dhe organizatat qytetare të mos pengojnë realiyimin e punimeve në këtë autostradë.

“ Sot jamë në inspektimin në pjesën e trasës Podmolje – Ohër më qëllim që kjo autostradë të përfundojë një ditë e më përpara. Kjo do të thotë rritje të turiymit, përmirësimin e gjendjes në Ohër. Ajo që është më me rëndësi se deri më 10 korrik do të vitaliyohet kjo trasë dhe lëviyja do të mundësohet sërish në këtë pjëse të autostradës”, tha Bocvarovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *