Gjykata Penale i rrëzoi si të pabazuara kërkesat për amnisti për lëndën “Organizatorët e 27 Prillit”

Lajme Maqedoni

Gjykata Themelore Penale Shkup në seancën e sotme i refuzoi si të pabazuara kërkesat e Trajko Veljanoskit, Spiro Ristovskit, Mile Ristovskit dhe Vladimir Atanasovskit për amnisti për lëndën “Organizatorët e 27 prillit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *