Dritan Abazoviq, ka njoftuar se është takuar në Strugë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.

Bota Lajme

Abazoviq ka thënë se Mali i Zi si një vend mik i Serbisë dhe Kosovës por edhe i gjithë të tjerëve në rajon, është i gatshëm që të mirëpres raundin e radhës të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, me përfshirjen zyrtarëve evropianë dhe amerikanë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *