Milatoviq: Nevojiten zgjedhje të reja në veri të Kosovës

Lajme Maqedoni

Mali i Zi e mbështetë fuqishëm dialogun mes Beogradit dhe Prishtinës dhe tërësisht e ndan qëndrimin m BE-në se për arritje të deeskalimit të tensioneve nevojitet sërish të ketë zgjedhje në veri të Kosovës, dhe të përmbushen edhe parakushtet të cilat kanë të bëjnë me formimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe, thotë në intervistë për MIA-n presidenti i ri i Malit të Zi, Jakov Millatoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *