Spasovski: Rasti në Strugë është zgjidhur shpejtë dhe me efikasitet, sulmuesi është arrestuar

Lajme Maqedoni

Me shpejtësi dhe efikasitet është ndërmarrë aksion në lidhje me sulmin e djeshëm ndaj një shtetasi të Maqedonisë nga Labunishtja. Sulmuesi i personit është raportuar, ndërsa janë marrë deklaratat e dëshmitarëve okularë, kështu që rasti është zbardhur, tha sot ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *