MPB e Serbisë publikon videon e kidnapimit të tre zyrtarëve kufitar/Video

Bota Lajme

Ministria e Punëve të Brendshme e Serbisë ka publikuar videon nga momenti i kidnapimit të tre zyrtarëve kufitar të Kosovës, në zonën kufitare në veri të vendit.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frtklivecom%2Fvideos%2F652066833639370%2F%3Fref%3Dembed_video&show_text=0&width=267″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Rasti ka ndodhur sot në mesditë në vendin e quajtur Tresave/Bare, thellë brenda në territorin e Republikës së Kosovës.

Po ashtu këtë e ka konfirmuar ministri i brendshëm Xhelal Sveçla, i cili ka thënë se përderisa rendi dhe ligji po zbatohet në vendin tonë, Serbia kriminale ka hyrë në territorin e Kosovës dhe ka kidnapuar 3 zyrtarë policorë të Republikës së Kosovës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *