Kuvendi nuk miraton propozimin për lirim nga participimi për barërat e pacientëve me fibrozë cistike

Bota Lajme

Në Kuvend nuk kaloi propozimi për lirimin nga participimi nga shërbimet mjekësore dhe medikamentet e pacientëve me fibrozë cistike mbi 26 vjeç. Siç ishin informuar pasdite anëtarë të Asociacionit për fibrozë cistike, pacientët ishin liruar nga participimi që në vitin 2019. Por, ata me të cilët foli MIA, thonë se ende i paguajnë medikamentet nga xhepi i tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *