OSBE dhe KSHPK prezantojnë Vlerësimin e Rreziqeve të Korrupsionit në gjyqësor

Lajme Maqedoni

Misioni i OSBE-së në Shkup së bashku me Komisionin Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) do të prezantojnë Vlerësimin e Rreziqeve të Korrupsionit në gjyqësor, të zhvilluar në bashkëpunim me Shoqatën e Gjyqtarëve dhe Shoqatën e Prokurorëve Publikë.Me këtë rast shefi i Misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadori Kilian Wahl, kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit Biljana Ivanovska, kryetari i Shoqatës së Gjyqtarëve, Xhemali Saiti dhe kryetari i Shoqatës së Prokurorëve Publikë Elvin Veli do të kenë fjalën hyrëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *