Mickovski ‘kryeministër’, BDI e gatshme, interes shtetërorë apo ‘alibi’ për genjeshtrën elektorale

Lajme Maqedoni

BDI gjen alibin për kryeministrin shqiptarë, për interesat e shtetit, Mickoski mund të jetë kryeministrë nëse pranon, kan deklaruar burime partiak transmeton Plusinfo.mk.

Keto burime janë verifikuar edhe më parë nga zyrtarë partiak, duke konsideruar interesmadjor ndryshimet kushtetuese e gjithe kjo gadishmëri hedh posht të gjitha kalkulimet e mundëshme për kryeministër shqiptarë në 100 ditët e fundit të qeverisë.

‘Tash është koha e kompromiseve serioze dhe të mëdha për të ardhmen e shtetit. Tash bëhen lëshime për të mirën e të gjithve. Nëse Mickoski kërkon pozitën e kryeministrit deri në zgjedhje edhe për këtë jemi të gatshëm. Jemi të gatshëm që t’I japim postin e kryeministrit VMRO – DPMNE-së. Këto janë kohë historike dhe për këtë jemi të gatshëm për kompromis që con në zgjidhje’, theksoi Bujar Osmani në një intervist për TV 21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *