Komuna paguan 80 mijë euro për asfalt që nuk ekziston askund

Lajme Maqedoni

Komuna e Manastirit ka paguar më shumë se 80 mijë euro një kompanie ndërtimi ‘Stenton Gradba DOO’, për transportin e 2792 metër kub asphalt që është dashur të shtrohet në rrugët në dhjetra fshatra, por nga materiali nuk asnjë gjurmë.

Sic transmeton A1ON.mk, nga disa kontrolle që ka bërë në disa komuna asnjëra deri më tani nuk ka paguar për asphalt të germuar dhe nuk është hapur tender për asfaltin që trajtohet si mbeturinë.
Nga tenderi ekzistues I komunës së Manastirit që daton nga viti 2022 mund të shihet se komuna ka paguar 100 mijë euro për transportin e asfaltit të vjetër të gërmuar nga Pletvar deri në Manastir me distancë prej 46 kilometrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *