MPB njoftonë për kontrollet të shtuara trafikut, apelojnë tek qytetarët që të respektojnë rregullat

Lajme Maqedoni

Rritet numri i gjobave për tejkalim të shpejtësisë Sipas Ministrisë për Punë të Brendshme Brenda një dite në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsej 199 gjoba, nga të cilat 67 për tejkalim të shpejtësisë, 22 gjoba për vozitje pa patentë shoferi, 33 gjoba iu shqiptuan motoçiklistëve.

Për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, 14 për vozitje nën ndikim të alkoolit, pesë për kalim në semafor të kuq dhe gjashtë të tjera për automjete të paregjistruara. Nga MPB njoftojnë se kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Andaj apelojnë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rritet siguria në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta. Kontrollet bëhen me qëllim që të ulet numri I aksidenteve në komunikacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *