LSDM formoi grup punues për bisedime,ndërkohë Mickoski mohon se ka pranuar ndryshimet kushtetuese

Lajme Maqedoni

Bordi Qendror i LSDM-së sonte ka marrë vendim për formimin e grupit punues për vazhdimin e bisedimeve me VMRO-DPMNE-në dhe të gjitha partitë tjera parlamentare për operacionalizimin e hapave të ardhshëm konkret në lidhje me ndryshimet kushtetuese.

Lideri, Mickoski nga tubimi në Ohër I quajti gënjeshtra pohimet e Kovacevskit se ka pranuar ndryshimet kushtetuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *