ASH e kënaqur nga regjistrimi I antarësisë, për pak orë mbi 1200 anëtarë / Video

Lajme Maqedoni

Zëdhënësja nga radhët e Alenacës për Shqiptarët, Njomza Shaqiri në një konferencë për shtyp, njofton se ka interesim të shtuar për anëtarësim në ASH dhe se janë mbledhur mbi 1200 nënshkrime brenda gjysëm dite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *