A do të jetë Valon Asani, Drejtor i ri në Klinikën e Kardiokirurgjisë në Shkup?

Lajme Maqedoni

Ministri I Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti ka shkarkuar drejtorin shumëvjecarë të Klinikës së Kardiokirurgjisë, Dr. Sashko Jovev.

Sipas burimeve të Plusinfo.mk, jozyrtarisht mësohet se vendin e drejtorit të shkarkuar do ta zë, kardiologu intervent në spitalin klinik të Tetovës, Valon Asani,

Drejtori I shkarkuar është kuadër I LSDM-së, dhe sipas ministrit Mexhiti, kjo parti do të propozojë kuadër të ri.
Edhe pse jozyrtarisht mediat maqedone aludojne në emërimin e ri të Valon Asanit në krye të kardiokirurgjisë në Spitalin e Shkupit pak është e mundshme që ait ë propozohet mga LSDM-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *